https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTYqgjR8tg3q18LxvOeC99OYb1zzEt2-uSiZWFT3Azi9fV5A/viewform

 • najlepszy sklep каза:
  Вашият коментар е задържан за одобрение. Това е предварителен преглед как ще изглежда след като бъде одобрен.
  Wow, superb weblog structure! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The whole glance of your web site is magnificent, let alone the content! You can see similar here e-commerce
 • Елка Кръстева каза:

  КЗП трябва да бъде спешно реформирана, за да бъде ефективна. Трябва да се промени и методиката и на финансиране, трябва да се въведе система за заплащане на експретите-членове на комисиите, трябва в процеса на обслужване на потребителите да могат да участват и частни центрове/ след лицензиране/.

 • Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Category: test123
 • адв.Елка Кръстева каза:

  Да, считам че по определен род дела трябва да има задължителна медиация, преди спора да бъде отнесен в съда. Това би следвало да се направи и с цел промотиране на медиацията. В България няма традиции този способ да бъде ползван и за да се получи ефекта на „възпитаването“на хората да търсят първо споразумение, а не дело, трябва да бъдат задължени да преминат през процедура за медиация. Това задължение на страните следва да се счита като привременна мярка. След трайното установяване на медиацията като практика в решаването на конфликти, задължителната медиация може да отпадне, защото спорещите ще са се „научили“ да ползват този способ и да не натоварват излишно съда. Мисля също, че трябва да се върне изпълнителната сила на споразумението/ без нотариална заверка/, за да бъдат убедени хората, че ако се споразумеят техните разходи ще бъдат значително по-малко и наистина ще спестят време от процедури.

 • Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *