ЦЕНТЪР ЗА АЛТЕРНАТИВНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ „КОНСЕНСУС“

ЦЕНТЪР ЗА АЛТЕРНАТИВНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ „КОНСЕНСУС“

КОНТАКТИ

гр. Варна, 9000
бул. „Съборни“ № 28 ет. 2

0878 608718
052 608 718

sdr.konsensus@gmail.com

Follow Us

Проект: „ЗДРАВИ И КРАСИВИ БЕЗ РИСК”

Проект

Проект: „ЗДРАВИ И КРАСИВИ БЕЗ РИСК”

Финансираща организация

Община Варна, дирекция „Превенции“

Срок на изпълнение

01.06.2013-15.10.20213г.

Бюджет

5000 лв.

Цели и задачи

Превенция на зависимости сред младите хора, стимулиране на здравословен начин на живот, чрез спорт, без употреба на анаболни стероиди и др. вредни субстанции.

Резултати

По проекта бяха организирани две специални образователни срещи за младежи 15-18 години с цел информиране на учениците за риска от приемането на синтетични субстанции и последствията от тях. Една от срещите беше с младежи в риск /активно трениращи и/или със съмнения за прием на анаболни стероиди/, на която се застъпи темата „Рисковете от употребата на синтетични субстанции”. Другата среща бе предназначена за общата младежка публика. Изработена и разпространена бе тематична брошура за предпазване на младите хора от злоупотреба с вредни стимуланти.

Настоящият уеб сайт е изготвен с финансовата подкрепа на Европейския съюз, чрез Европейски социален фонд и Оперативна програма "Добро управление". Сдружението носи цялата отговорност за съдържанието на уеб сайта и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или оперативна програма „Добро управление“.

Ние използваме бисквитки

Ние използваме бисквитки и други, проследяващи, технологии, за да подобрим сърфирането ви в нашия сайт, като ви покажем персонализирано съдържание и реклами, да анализираме трафика на нашия сайт и да разберем откъде идват нашите посетители.